Általánosan az INSUMED módszerről:

1. Miből áll a napi étkezés az INSUMED kúra alatt?

Az INSUMED táplálkozási koncepciója: éhezés nélkül lefogyni! A kúra során rendszeresen, naponta háromszor kell enni, 4-6 órás szünetekkel. A kétnapos böjt után kezdődik a súlyvesztés fázisa, amikor a három étkezésből kettő INSUMED tápszer, egy pedig egy teljesértékű főétkezés – ez lehet ebéd vagy vacsora.

2. Miket nem szabad enni a kúra ideje alatt?

Mindent lehet enni, nincsen tiltólistás élelmiszer. Sőt, a desszertet, csokit vagy sütit sem kell kiiktatni a kúra ideje alatt, csupán egyetlen trükk van: mindent délben eszünk!

3. Mi van akkor, ha nem érzek éhséget? Mi történik, ha kihagyom az esti turmixot?

A folyamatos tápanyagbevitel nagyon fontos a kúra során, ezért nem szabad kihagyni az előírt étkezéseket. Ha nem eszünk, az izmaink is éheznek, mivel nem kapnak fehérjét, emiatt pedig nem tudnak zsírt égetni és leáll a fogyás. Ha nem érzünk éhséget fizikailag, attól még a szervezetnek szüksége van fehérjedús táplálékra: erre tudatosan kell odafigyelni.

4. Mit tegyek, ha két étkezés között éhes vagyok?

Nagyon ritkán fordul elő ilyen, ugyanis a rendszeres, napi háromszori étkezés elegendő a szervezet számára. Amennyiben mégis úgy érezzük, hogy éhesek vagyunk, alacsony szénhidrát-tartalmú zöldségeket lehet fogyasztani: ilyen az uborka, a retek vagy a saláta.

5. Miben más az INSUMED, mint a drogériákban kapható fehérje-készítmények?

Az INSUMED-ben kulcsfontosságú a személyre szabott diéta, azaz a Páciens korát, nemét, kezdősúlyát, életvitelét és betegségeit is figyelembe véve áll össze a kúra. A drogériákban kapható készítményekből mindenki ugyanakkora adagot fogyaszt, nincs egyedi étkezési terv. Mivel főként az éhségérzet csökkentésére hat, nem elég gazdag tápanyagforrás. Az INSUMED kúra mellett rendszeres, orvosi felügyelet is van, a testsúly csökkenését pedig BIA-testösszetétel-méréssel is nyomon követjük.

6. Milyen eredményt lehet elérni az INSUMED segítségével?

Átlagosan 3 hónap alatt 10 kilótól szabadulnak meg a Páciensek, melynek szinte teljes egésze zsírveszteség. Egyéni eltérések lehetnek, hiszen mindenkinél más a kiinduló testsúly, más a fogyás menete annak függvényében, hogy a Páciens mennyi ideje cipeli a túlsúlyt, vannak-e háttérbetegségei, és milyen az életmódja. A rendelőben volt már példa 1 hónap alatt 10 kilós fogyásra is.

7. Van-e mellékhatás?

Semmilyen negatív mellékhatás nincs, a fogyás azonban számos élttani előnnyel jár. Az inzulinszint csökkenésével a raktározott, felesleges víz távozik a szervezetből, így a vizesedésre hajlamosak ettől a problémától is megszabadulnak.

———————————-

A Giller INSUMED-rendelésről:

1. Hogyan tudok bejelentkezni Dr. Giller Myriam INSUMED rendelésére?

Gyors, egyszerű online időpontfoglalásra vagy telefonos bejelentkezésre is van lehetőség. Minden Páciens részletes tájékoztatást, 9 perces kisfilmet kap a kúráról e-mailben, melyben a további teendők is részletesen le vannak írva az időpont véglegesítéséhez.

2. Mennyibe kerül a kúra?

Az első konzultáció (konzultáció+mérés+táplálkozási tanácsadás) 12 000 Ft, a 2 alkalmas bérlet 18 000 Ft, a 4 alkalmas pedig 28 000 Ft. A konzultáción kívül az INSUMED termékek árával kell számolni: ennek havi költsége függ attól, hogy a Páciensnek napi hány kanál tápszerre van szüksége.

3. Mi történik az első, személyes konzultáción?

Az első találkozás előtt feltétlenül meg kell tekinteni a kiküldött, 9 perces tájékoztató videót ahhoz, hogy személyre szabott terápiával kezdődhessen a félórás konzultáció. A rendelőben megtörténik az anamnézisfelvétel, a BIA-testösszetétel-mérés, a cél kitűzése, valamint a diéta összeállítása.

4. Miért van szükség kéthetente a mérésre?

A BIA-mérés egyértelmű visszajelzést ad a fogyásról, hiszen a cél az izomtömeg megőrzése, és a zsírtömeg csökkentése. A sokéves tapasztalat azt mutatja, hogy a siker, a pozitív visszajelzés további motivációt ad a kúrához, így a lelki támogatás a rendelőben kiemelt jelentőségű. Amennyiben stagnálás következik be, az ok a konzultáción kideríthető, majd orvosolható. A rendszeres konzultáció lehetőséget ad arra is, hogy a Páciens feltegye a felmerülő kérdéseit.

6. Betegség mellett is el lehet kezdeni a kúrát?

A Giller rendelőben gyakran kiderül, hogy a túlsúly hátterében valamilyen betegség áll, ami hátráltatja a fogyást. Jó hír, hogy a módszer azoknak is segíthet, akik pajzsmirigy-alulműködéssel, cukorbetegséggel, IR-rel, PCOS-sel küzdenek. Az INSUMED nem csak esztétikai fogyásról szól.

7. Mit tegyek, ha nem tudok elmenni a konzultációra a lefoglalt időpontomban?

Az előre egyeztetett időpontok lemondási feltételei – a lemondás indokától függetlenül – az alábbiak:
– A lefoglalt időpont rendelési időben, a kezdést minimum 48 órával megelőzően lemondható vagy – a még szabad időpontok függvényében – egy későbbi alkalomra átfoglalható.
– A lefoglalt időpont 48 órán belül már nem mondható le, áthelyezésére pedig csak az adott héten, a még szabad időpontok függvényében van lehetőség.
– A lefoglalt (nem lemondott) időpontok megjelenéstől függetlenül konzultációnak számítanak, egy alkalomnak a bérletből.

Kérem, amennyiben rendelési időn kívül (például este, hétvégén) szeretné jelezni a lemondást, úgy azt SMS-ben vagy emailben szíveskedjen megtenni. Rendelési időn kívül telefont nem áll módunkban fogadni.