Az egyoldalú táplálkozás, a stresszel teli munkakörnyezet, a magas teljesítményigény, valamint a betegségek mind hatással vannak a testünkre. Fogalmazhatunk úgy is, hogy megtámadják testünket. Ha gyengének érzi magát, annak nagy valószínűséggel az alultápláltság az oka.

Legtöbbször a fehérje hiányzik ilyenkor a szervezetünkből, ami az izomépítésben és izommegtartásban kifejezetten fontos, ezen kívül immunrendszer erősítő hatása van, és összességében javítja a test állapotát.

Ez ellen most védekezhet azáltal, hogy célzottan vesz magához fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat, amik megerősítik a testet és a táplálkozási hiányokat sikeresen megszüntethetik.

Vitalitás

Ki ne szeretné magát egészségesnek érezni, mind mentálisan, mind fizikálisan?

Ennek az alapja egy teljes értékű táplálkozás. De ez nehezen kivitelezhető, amikor időpontról időpontra futkározunk, a munkánk, valamint a családunk nagy figyelmet igényelnek és ilyenkor az étvágyunkat könnyebb egy csokoládészelettel csillapítani, mint egy teljes kiőrlésű kenyérszelettel akár.

Azonban az INSUMED BESTFORM segíthet Önnek abban, hogy sikeresen megküzdhessen a hiányos táplálkozással: a célzott fehérje, vitamin és ásványi anyag felvétel megerősíti a testét és így sikeresen megfékezheti a táplálkozásban létrejött hiányokat.

Az INSUMED BESTFORM orvosoknál, INSUMED tanácsadóknál és speciálisan kiképzett gyógyszerészeknél kapható.

INSUMED BESTFORM

kiegyensúlyozza a hiányos táplálkozást

erősíti az immunrendszert

erősíti az izomzatot

teljes egészében táplálja a testet

csökkenti a fertőzések valószínűségét

Alultápláltság – Összefüggésben a kimerültséggel, fáradtsággal

A fehérjével leküzdhető az alultápláltság által okozott kimerültség!

Ön sovány, sápadt, töredezik a haja? Ennek valószínűleg az alultápláltság áll a hátterében.

Tudta, hogy akár normál testsúlyú és túlsúlyos személyeknél is előfordulhat az alultápláltság?

Az első jelei:
gyors kimerülés
erőtlenség
gyengébb teljesítmény

Aki hosszantartóan szenved fertőzésektől, sebei lassan gyógyulnak, vagy aki egyszerűen azt érzi, hogy romlott az életminősége, az alultápláltságban keresse a tünetek okát. Legtöbbször az étkezési szokások felelősek érte, de a mindennapi feszültségek a családban és a munkahelyen, a megterhelő betegségek, valamint a rossz minőségű élelmiszerek is okozhatják.

Így kialakulhat az embereknél, -függetlenül a testsúlyuktól-, egy tápanyaghiány. Leggyakrabban a fehérje hiányzik, ami az izomzatot építi, az immunrendszert erősíti és a testet általánosságban ellátja.

INSUMED BESTFORM

elősegíti a súlykezelést

erősíti az immunrendszert

erősíti az izomzatot

teljes egészében táplálja a testet

csökkenti a fertőzések valószínűségét

 

Minden betegség, mint ahogyan a krónikus obstruktív tüdőbetegség is egy tartós gyulladást okoz a testünkben, ami megtámadja testünk tartaléktápanyagait. Fáradtság, gyengeség és motiválatlanság kíséri. Ebből következik az étvágytalanság. A gyomorhurut (gastritis) és gyomorégés tovább fokozza csak az étvágytalanság érzését.

Így alakul ki COPD-s pácienseknél, a testsúlytól függetlenül a tápanyaghiány. Leggyakrabban a fehérje hiányzik, ami az izomzatot építi, az immunrendszert erősíti és a testet általánosságban ellátja.

INSUMED BESTFORM

erősíti az izomzatot

erősíti az immunrendszert

tartósan táplálja a testet

megakadályozza a testsúlycsökkenést

fokozza a mobilitást

csökkenti a kísérőbetegségek létrejöttét

 

Minden betegség, mint ahogyan a daganatos betegség is, egy tartós gyulladást okoz a testünkben, ami megtámadja testünk tartaléktápanyagait. Legfőképpen a test saját fehérjéi veszélyeztetettek, amik az izomzatunk felépítéséért és megtartásáért felelősek, az immunrendszert javítják és a test általános jóllétét szolgálják.

Emiatt betegsége alatt fokozottan kell az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra figyelni. A célzott fehérje, vitamin és ásványi anyag felvétel megerősíti a testét és megakadályozza a hiányállapot létrejöttét, ami a betegség lefutására és a felépülésre erős hatással van.

Egy esetleges operáció, a sugárkezelés és kemoterápia során is felléphet alultápláltság. A tumor kezelése (megfékezése) során gyakran fellép az étvágyzavar és panaszok a gyomor-bélterületen, így a páciensek gyakran nem visznek be elég tápanyagot (ételt) a szervezetükbe.

A magas tápanyagtartalmú INSUMED BESTFORM Trinkmahlzeit segítségével leküzdheti az alultápláltságot, miközben védi az izomzatát és erősíti immunrendszerét a betegség során.

INSUMED BESTFORM

erősíti az immunrendszert

javítja az általános egészséget

enyhíti a panaszokat a kezelések során

erősíti az izomzatot

tartósan táplálja a testet

 

Az egészséges táplálkozás jelentős befolyással bír az Ön HIV-fertőzésére és egyben az életminőségére is.

Tanulmányok bebizonyítják, hogy az alultáplált HIV-fertőzöttek hamarabb mutatnak AIDS szimptómákat, mint kiegyensúlyozottan táplálkozó HIV-páciensek. Különösen kell figyelni a fehérjében gazdag táplálkozásra, hiszen a fertőzés miatt magasabb az immunrendszer proteinigénye. Ezen kívül a fehérje fontos szerepet játszik az izomzat újraépítésében és megtartásában. Így megakadályozhat hiánybetegségeket, mint a szarkopénia (izomtömeg vesztés), vagy a cachexia (kóros lesoványodás), és így megfékezhető az ezzel járó gyengeség és motiválatlanság.

Ebben segít Önnek az INSUMED BESTFORM Trinkmahlzeit, aminek magas a fehérjetartalma és 20 létfontosságú aminosavat tartalmaz.

A legjobb, ha naponta kétszer veszi magához a csokoládé és vanília ízű shake-eket a megszokott étkezéssel egy időben.

Az aminosav pótlás direkt módon hat a gyulladásos folyamatokra az Ön testében. Ezen felül az izomzat és az immunrendszer is erősödik, a testsúlycsökkenés megáll. Így elősegíti egészségét, a kinézete és jólléte is javulni fognak.

Háziorvosok, belgyógyászok és immunológusok által letesztelt és erősen ajánlott.

INSUMED BESTFORM

erősíti az immunrendszert

megakadályozza a súlyvesztést

enyhíti a fertőzések valószínűségét

erősíti az izomzatot

tartósan táplálja a testet

INSUMED BESTFORM– Csokoládés/Vaníliás

Olyan tápszer, mely speciális orvosi célt szolgál. Kiegészítője egy kiegyensúlyozott étrendnek, mely fehérjehiány és szarkopénia esetén is alkalmazható, ezen kívül gátlója katabolikus (izomlebontó) állapotoknak.

 

A súlycsökkentő diéta során a túlsúlyos pácienseknél a tápanyagigény mennyisége néhány ásványi anyagban és vitaminban különbözik a maximum- illetve a minimummennyiségtől.

 

Csokoládéízzel/Vaníliaízzel és édesítőszerrel. Kizárólag orvosi felügyelet alatt használandó.