Insumed-siker: az inzulinértékek szépen javultak, már úton a kisbaba!

Nagyon régóta vagyok kapcsolatban Dr. Giller Myriam doktornővel, az akupunktúra segítségével sokszor sikerült kordában tartani a testsúlyomat. Kb. 10 évvel ezelőtt kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok – akkor is a doktornő által alkalmazott akupunktúrás kezelések segítségével sikerült inkább fogynom, semmint a gyógyszer segítségével.
Amikor említette, hogy az Insumed porral is elkezd foglalkozni, az elsők között voltam, akinél kipróbáltuk – és bevált! Nagyon szépen elkezdtem fogyni, inzulinszintem szépen rendben volt.
 
Egy nőgyógyászati műtétet követően az addig is rendetlen hormonegyensúlyom még inkább felborult, és bár korai petefészek kimerüléssel diagnosztizáltak, akkor sem adtam fel azt az álmomat, hogy édesanya lehessek.
Doktornő az akupunktúra segítségével felkészítette a méhemet a hormonkezelések mellett az embrió befogadására. A beültetést követően akupunktúrával még megtámogattuk egy kicsit a beágyazódást is – ez a kombinált folyamat olyannyira eredményes volt, hogy az első beültetés sikerrel járt, és most egy hosszú lábú, vigyori picilány fickándozik idebent!
 
Edina