Dr. Giller Myriam

INSUMED tanácsadó orvos

Bemutatkozás

2019 áprilisától az én rendelőmben is elérhető az INSUMED terápia. De mi is ez valójában? Az INSUMED egy orvosok által ellenőrzött táplálkozási tanácsadó- rendszer az optimális testsúly és testösszetétel elérése és megtartása érdekében.

fogyókúra mellett elsősorban a 2-es típusú cukorbetegek, a PCO-sok, az inzulinrezisztenciával, a csökkent pajzsmirigy (hypothyreosis) -működéssel rendelkezőknek ajánlom. Ezek az alapbetegségek, melyek a termékenységet gátolják, ezért a meddőség kezelésében is óriási jelentősége van az INSUMED terápiának. Aki rendelkezik akár egyik, akár másik betegséggel, ezzel a módszerrel az inzulinszintjét normalizálni tudjuk gyógyszer nélkül. Ezáltal a teherbeesés valószínűsége is megnő, akár lombik vagy inszemináció nélkül.

Maga a rendszer igen egyszerű, érthető, könnyen betartható, bonyolult számításokat nem igénylő, stabil vércukorszintet adó orvosi diéta. A fogyás általában kalóriacsökkentésen és a zsírból történő súlyvesztésen alapszik.  A diétáknál a táplálkozási hormonok figyelembevétele azonban nagyon ritka! A módszer kialakításában a legerősebb táplálkozási és egyben fő raktározó hormonunk, az inzulin viselkedését figyeltük meg, és erre alapoztuk a diétát.

Az eredmények pontosan mérhetőek műszerrel, tehát követjük, hogy zsírból történjen a fogyás, ne izomból. Ez fontos, és visszajelzést jelent nem csak nekem, hanem a páciensnek is.

Az INSUMED terápia nem fogyókúra, hanem egy módszer!

Dr. Giller Myriam orvos, Insumed-tanácsadó, fülakupunktúrás addiktológus mesél az akupunktúra jótékony hatásairól a meddőség fokozására és a meddőség kezelésére, valamint az INSUMED-kúráról, amivel jojó-effektus és éhezés nélkül tudnak fogyni a páciensek – biztonságosan, orvosi felügyelettel.

A beszélgetésben szóba került többek közt az akupunktúra jótékony hatása a meddőség fokozására és a meddőség kezelésére, és kiderült, hogy az Insumed-kúrával jofó-effektus és éhezés nélkül tudnak fogyni a páciensek – biztonságosan, orvosi felügyelettel.

Az INSUMED terápia előnyei

● a mindennapi életben reálisan megvalósítható módszer
● hozzáértő orvos tanácsadása mellett történik
● nincs tiltott élelmiszer
● egy étkezés ára 900-1200 Ft (ami a reggeli vagy a vacsora)
● nincs éhezés
● személyre szóló gyakorlati tanácsok
● folyamatos, hosszú távú gondozás
● az egészség visszanyerése, megőrzése
● jojó-effektus nélküli egészséges fogyás

Csatlakozzon a Facebook közösségünkhöz itt.