Cukorbeteg testvérpárnak segített az INSUMED: a fogyás mellett a gyógyszereiket is elhagyhatták

A testvérpár 2020 őszén kezdte meg a Giller INSUMED rendelőben a kúrát, az év végén pedig mindketten sikerrel zártak – ezt a lap alján látható táblázatokon meg tudják nézni.

Ők így mesélik el a történetüket, ezzel a levéllel búcsúztunk egy egymástól a kúra végén:

Kedves Doktornő!

50 év feletti testvérpár vagyunk. Mintegy 20 év “kemény munkájával” sikerült meghíznunk, és ennek következményeként magas vérnyomást, inzulinrezisztenciát, illetve II. típusú cukorbetegséget “elérnünk”.

Sokfajta diétát (160 grammos, 90 napos diéta, vegetáriánus étkezés, stb.) kipróbáltunk, de egyik sem hozott tartós, sikeres súlycsökkenést. Sőt! Amit lefogytunk, vissza is jött – vagy annak a duplája. És eljött egy pont, amikor mindketten azt éreztük, hogy ezen változtatnunk kell, ha boldog, egészséges, “unokázós” időskort szeretnénk megélni, akkor azt most még meg tudjuk teremteni, ha lefogyunk, és ezzel helyreáll az egészségünk.

Giller doktornőhöz egyik barátnőnkön keresztül, aki akupunktúrás kezeléssel fogyott le, illetve interneten keresztül jutottunk el. 

Az INSUMED terápia hatására két hónap alatt egyikünk 9, a másikunk 11 kg-ot fogyott testzsírból. Reggeli vércukorszintünk gyógysze +diéta mellett 5-7 között mozog (II. típusú cukorbeteg korábbi 8-15), elhagyhattuk a vérnyomáscsökkentő gyógyszert, és a közérzetünk is szuper. 

Magát a diétát könnyű betartani, hiszen napi kétszer a tápszert isszuk, és egy főétkezést kell összeállítani a Doktornő által  meghatározott elvek szerint (szénhidrát, fehérje, zsír-arány), egyébként MINDENT lehet enni, csak be kell tartani a szabályokat.

Mindketten nagyon hálásak vagyunk Giller doktornőnek az odafigyeléséért, támogatásáért, az emberségéért, mert általa tanultuk meg, hogyan működik a szervezetünk, és hogyan tudjuk jó irányba befolyásolni ezeket a folyamatokat, és helyreállítani az egészségünket.

Még nem értünk “az út” végére, de már látjuk az alagút végén a fényt. Nem lehetetlen elérni az egészséges testsúlyunkat.

Köszönettel, 

az elégedett testvérek.